BASHKOHU ME NE

Ne jemi gjithmonë në kërkim të individëve krijues, të motivuar dhe profesionalë. Nuk ka rëndësi nëse sapo po filloni karrierën tuaj, apo tashmë keni përvojë të konsiderueshme në fushën tuaj — ne kemi pozicione që do t'ju rrisin akoma më shumë profesionalisht.

B2B Major Sales Expert

Comfortable in communicating and presenting of combined Telco & IT products and solutions. Strong understanding of ICT products and networking protocols.

Gazetar Sportiv

Eksperiencë si Gazetar Sportiv për 3 vite

Operator Suporti Teknik

Eksperienca në këtë fushë përbën avantazh

Operator Led Wall

Eksperienca në këtë fushë përbën avantazh

Software Developer

Mbi 2 vite eksperiencë si Softuer Developer

Teknik Transmetimi (Monitorimi)

Preferohet me ekperiencë në fushën e transmetimit në televizion.

Përfaqësues Shitjes

Minimuni 1 vit experiencë në pozicione të ngjashme.

Supervizor/ e I/ e Dyqaneve

2 ose më shumë vite përvojë pune në një fushë funksionale relative.

Përgjegjëse Protokolli Dhe Arkive

2 ose më shumë vite përvojë pune në një fushë funksionale relative.

Presales Senior Specialist

More than 3 years’ experience in ISP, Telecommunication, IT related industries. Technical and Presales experience in the above areas is highly evaluated

Redaktor i Gjuhës Shqipe

Të ketë përvojë prej jo më pak se tre vjetësh.

Specialist i rrjeteve sociale

2 – 3 vjet në Marketing.

Teknik Fibre

2+ vite eksperiencë në ngjitjet e fibrës optike (preferohet experiencë në angazhimin në projekte FTTx) Çdo trajnim shtesë në këtë fushë është avantazh. Kërkohet eksperiencë në njohjen e paisjeve matëse dhe ngjitëse (prsh. OTDR, Mass Fusion Splicing, Power Meter)

Teknik Instalimesh Dhe Suporti

2+ vite eksperiencë në ngjitjet e fibrës optike (preferohet eksperiencë në angazhimin në projekte FTTx)