Zgjidhni ofertat që ju përshtaten

TELEVIZION

Platforma TRING OTT APP

12 MUAJ ABONIM PAKETA TRING OTT APP

12 MUAJ ABONIM PAKETA TRING OTT APP

12 MUAJ ABONIM PAKETA TRING OTT APP

 • 140 Kanale Tring.
 • Mund të shikosh deri në 3 ekrane njekohësisht : SMART TV + 2 pajisje. (smartphone/table/desktop/laptop)
 • VOD e pasur dhe me filma 4K.
 • CatchUP deri në 3 ditë.
 • Uefa Champions League, Seria A, NBA , Moto GP, Coppa Italia, Super Coppa Italia.

DHURATË: Kosto Regjistrimi

11,900 L
Zbulo të gjithë ofertënBli Online

12 MUAJ ABONIM PAKETA TRING OTT BOX+APP

12 MUAJ ABONIM PAKETA TRING OTT BOX+APP

12 MUAJ ABONIM PAKETA TRING OTT BOX+APP

 • 140 Kanale Tring.
 • 45 Kanale Kombëtare.
 • Mund të shikosh deri në 4 ekrane njekohësisht : 2 TV ( 1 BOX + 1 SMART TV) + 2 pajisje. (smartphone/tablet/desktop/laptop)
 • VOD e pasur dhe me filma 4K.
 • CatchUP deri në 3 ditë.
 • Uefa Champions League, Seria A, NBA , Moto GP, Coppa Italia, SuperCoppa Italia.

DHURATË: Aparat Hibrid Tring OTT + Kosto Regjistrimi

15,900 L
Zbulo të gjithë ofertënBli Online
Platforma Tokësore

12 MUAJ ABONIM PAKETA EXTRA

12 MUAJ ABONIM PAKETA EXTRA

12 MUAJ ABONIM PAKETA EXTRA

 • 35 Kanale Tring për të gjithë familjen.
 • 45 Kanale Kombëtare falas.
 • Uefa Champions League, Seria A, NBA , Moto GP, Coppa Italia, Super Coppa Italia.

DHURATË: Aparat Tokesor

14,900 L
Zbulo të gjithë ofertënBli Online
Platforma Satelitore

12 MUAJ ABONIM PAKETA EXTRA

12 MUAJ ABONIM PAKETA EXTRA

12 MUAJ ABONIM PAKETA EXTRA

 • 65 Kanale Tring për të gjithë familjen.
 • 22 Kanale falas (FTA).
 • Uefa Champions League, Seria A, NBA , Moto GP, Coppa Italia, Super Coppa Italia.

DHURATË: Aparat Satelitor

15,900 L
Zbulo të gjithë ofertënBli Online
Platforma TRING OTT APP FREE

DEMO 7 DITË TRING OTT APP

DEMO 7 DITË TRING OTT APP

DEMO 7 DITË TRING OTT APP

 • Shkarko tani aplikacionin TRING TV dhe eksploro për 7 ditë FALAS programacionin e larmishëm.
 • 140 Kanale Tring.
 • Mund të shikosh vetëm në 1 paisje.
 • VOD e pasur dhe me filma 4K.
 • CatchUP deri në 3 ditë.
FALAS
Zbulo të gjithë ofertënMerre Online

TELEVIZION

Platforma TRING OTT APP

TRING OTT APP

TRING OTT APP

TRING OTT APP

• 140 Kanale Tring.
• Mund të shikosh deri në 3 ekrane njekohësisht : SMART TV + 2 pajisje (smartphone/tablet/desktop/laptop)
• VOD e pasur dhe me filma 4K.
• CatchUP deri në 3 ditë.
LogoLogoLogoLogo

1 MUAJ

>

1 MUAJ

1,200 L

3 MUAJ

3,500 L

6 MUAJ

6,500 L

12 MUAJ

11,900 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË

TRING OTT BOX + APP

TRING OTT BOX + APP

TRING OTT BOX + APP

• 140 Kanale Tring.
• 45 Kanale Kombëtare falas.
• Mund të shikosh deri në 4 ekrane njekohësisht : 2TV (1 BOX + 1 SMART TV ) + 2 pajisje.
• VOD e pasur dhe me filma 4K.
• CatchUP deri në 3 ditë.
LogoLogoLogoLogo

1 MUAJ

>

1 MUAJ

2,000 L

3 MUAJ

5,590 L

6 MUAJ

8,500 L

12 MUAJ

14,900 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË
Platforma Tokësore

PAKETA START

PAKETA START

PAKETA START

• 30 Kanale Tring për të gjithë familjen.
• 45 Kanale Kombëtare falas.
• Premiera cdo muaj në të gjithë kanalet Tring.

1 MUAJ

>

1 MUAJ

1,090 L

3 MUAJ

2,190 L

6 MUAJ

3,900 L

12 MUAJ

7,590 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË

PAKETA EXTRA

PAKETA EXTRA

PAKETA EXTRA

• 35 Kanale Tring për të gjithë familjen.
• 45 Kanale Kombëtare falas.
LogoLogoLogoLogo

1 MUAJ

>

1 MUAJ

1,600 L

3 MUAJ

4,500 L

6 MUAJ

7,500 L

12 MUAJ

13,900 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË
Platforma Satelitore

PAKETA START

PAKETA START

PAKETA START

• 45 Kanale Tring për të gjithë familjen.
• 22 Kanale Falas (FTA).
• Premiera cdo muaj në të gjithë kanalet Tring.

1 MUAJ

>

1 MUAJ

990 L

3 MUAJ

2,100 L

6 MUAJ

3,900 L

12 MUAJ

7,590 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË

PAKETA EXTRA

PAKETA EXTRA

PAKETA EXTRA

• 65 Kanale Tring për të gjithë familjen.
• 22 Kanale Falas (FTA).
LogoLogoLogoLogo

1 MUAJ

>

1 MUAJ

2,000 L

3 MUAJ

5,590 L

6 MUAJ

8,500 L

12 MUAJ

14,900 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË

INTERNET

Paketa 300/70 mbps ka limit konsumi 1.5 TB. Më pas shpejtësia reduktohet në 12 mbps.
Paketa 500/100 mbps ka limit konsumi 2 TB. Më pas shpejtësia reduktohet në 12 mbps.

Internet M 50/25 mbps

Internet M 50/25 mbps

Internet M 50/25 mbps

• Lundro, shkarko, ngarko dhe luaj pa limit, me shpejtësi maksimale, pa asnjë ndërprerje!
• Internet me fibër optike
• Modem 5 Ghz me 2 frekuenca

50/25 mbps

>

50/25 mbps

1,190 L

100/40 mbps

1,490 L

300/70 mbps

1,890 L

500/100 mbps

2,490 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË
Paketat internet + OTT 70 (Dekoder)

Start TV M 50/25 mbps (dekoder)

Start TV M 50/25 mbps (dekoder)

Start TV M 50/25 mbps (dekoder)

 • Shpejtësia: 50/25 mbps
 • Lundro, shkarko, ngarko dhe luaj pa limit, me internetin më të shpejtë me fibër optike, pa asnjë ndërprerje!
 • Argëtohu pa masë me platformën hibride OTT
 • 70 kanale të paketës Tring + të gjitha kanalet kombëtare falas

Cmimi zyrtar: 1790 lekë

1,590 L
Zbulo të gjithë ofertënBli Online

Start TV L 100/40 mbps (dekoder)

Start TV L 100/40 mbps (dekoder)

Start TV L 100/40 mbps (dekoder)

 • Shpejtësia: 100/40 mbps
 • Lundro, shkarko, ngarko dhe luaj pa limit, me internetin më të shpejtë me fibër optike, pa asnjë ndërprerje!
 • Argëtohu pa masë me platformën hibride OTT
 • 70 kanale të paketës Tring + të gjitha kanalet kombëtare falas

Cmimi zyrtar: 1,990 lekë

1,890 L
Zbulo të gjithë ofertënBli Online
Paketat internet + OTT 70 (Aplikacion)

Start TV M 50/25 mbps (aplikacion)

Start TV M 50/25 mbps (aplikacion)

Start TV M 50/25 mbps (aplikacion)

 • 50/25 mbps
 • Lundro, shkarko, ngarko dhe luaj pa limit, me internetin më të shpejtë me fibër optike, pa asnjë ndërprerje!
 • Argëtohu pa masë dhe merr kudo me vete aplikacionin më të ri Tring OTT
 • 70 kanale të paketës Tring

Cmimi zyrtar: 1,790 L

1,590 L
Zbulo të gjithë ofertënBli Online

Start TV L 100/40 mbps (aplikacion)

Start TV L 100/40 mbps (aplikacion)

Start TV L 100/40 mbps (aplikacion)

 • 100/40 mbps
 • Lundro, shkarko, ngarko dhe luaj pa limit, me internetin më të shpejtë me fibër optike, pa asnjë ndërprerje!
 • Argëtohu pa masë dhe merr kudo me vete aplikacionin më të ri Tring OTT
 • 70 kanale të paketës Tring

Cmimi zyrtar: 1,990 L

1,890 L
Zbulo të gjithë ofertënBli Online
Paketat internet + OTT 120 (Dekoder)

Advanced TV M

Advanced TV M

Advanced TV M

• Internetin me fibër optike
• OTT Hibrid
• 120 kanale Tring + kanalet kombëtare
• UEFA Champions League, Seria A,NBA, MotoGP etj.

50/25 mbps

>

50/25 mbps

1,890 L

100/40 mbps

2,190 L

300/70 mbps

2,490 L

500/100 mbps

3,090 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË
Paketat internet + OTT 120 (Dekoder + Aplikacion)

Advanced TV M

Advanced TV M

Advanced TV M

• Internetin me fibër optike.
• Tring OTT hibrid dhe aplikacion.
• 120 kanale Tring + kanalet kombëtare
• Shiko në dy pajisje të ndryshme.
• UEFA Champions League, Seria A,NBA, MotoGP

50/25 mbps

>

50/25 mbps

2,190 L

100/40 mbps

2,490 L

300/70 mbps

2,790 L

500/100 mbps

3,390 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË
Paketat internet + OTT 120 (Aplikacion)

Advanced TV M

Advanced TV M

Advanced TV M

• Internet me fibër optike
• Tring OTT App.
• 120 kanale Tring
• UEFA Champions League, Seria A,NBA, MotoGP

50/25 mbps

>

50/25 mbps

1,790 L

100/40 mbps

1,990 L

300/70 mbps

2,390 L

500/100 mbps

2,990 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË
Paketat internet + OTT 120 (Dekoder + 3 Aplikacione)

Advanced TV M

Advanced TV M

Advanced TV M

• Platforma hibride dhe aplikacioni Tring OTT.
• 120 kanale Tring + kanalet kombëtare.
• Shiko në 4 pajisje.
• UEFA Champions League, Seria A,NBA, MotoGP

50/25 mbps

>

50/25 mbps

2,390 L

100/40 mbps

2,690 L

300/70 mbps

3,090 L

500/100 mbps

3,690 L

SHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTËSHTO NË KARTË