PLATFORMA SATELITORE

Tejkaloni limitet Zbuloni horizonte të reja dhe prekni një botë të re

Sherbimi Tring satelitor perdoret kudo ne Shqiperi dhe Europe nepermjet nje parabole dhe dekoderit satelitor Tring.
Duke marr sinjal ne satelitin HellasSat4 39 grade ne Lindje mund ndiqni te gjitha kanalet tematike te Tring,
eventet me ekskluzive te sportit si Euro 2024, Uefa Champions League, Seria A, NBA , MOTO GP.

• 45 Kanale Tring për të gjithë familjen.
• 22 Kanale Falas (FTA).

Shiko Kanalet

• 32 Kanale Tring
• 32 Kanale Kombëtare
• Uefa Champions League
• NBA
• 4 kampionate sportive

Shiko Kanalet

MBULIMI