Tring Smart Home

Tring Smart Home, aplikacioni dhe shërbimi që ofron zgjidhjen më të mirë duke ofruar një kontroll të plotë mbi pajisjet e shtëpisë suaj e duke ju sjellë shumë lehtësi, siguri dhe kursim të energjisë. Të gjitha pajisjet kontrollohen dhe komandohen me anë të një tableti ose një smartphone duke shkarkuar aplikacionin në Google Play Store ose App Store.

Me pajisjet inteligjente të implementuara në shtëpinë tuaj smart, ju merrni komandën inovative dhe keni në dorë zgjidhjen e problemeve në çdo moment.

TSH_Logo

Produktet e Smart Home

Kondicioneri

Ky produkt shërben për kontrollin e Kondicionerit. Ju mund ta fikni, ndizni dhe të kontrolloni temperaturën sipas dëshirës suaj.
modul per tv

TV

Ky produkt shërben për kontrollin e TV. Ju mund ta fikni, ndizni dhe të ndërroni kanalet sipas dëshirës suaj.
modul per tv

Sensor Tymi

Ky element aktivizon menjëherë alarmin në rast detektimi tymi.
sensor

Sensor Lagështie

Aktivizon alarmin në rast detektimi lagështie. Sugjerohet të vihet poshtë lavamanit kryesor.
leak sensor

Prizë inteligjente

Mund ta vendosni ku të dëshironi në shtëpi duke qenë se është e lëvizshme. Sugjerohet të vihet tek hekuri i hekurosjes, si pajisja e cila harrohet më shpesh ndezur kur largohemi nga shtëpia.
smart plug

Kamera wireless

Kjo kamer shërben për të monitoruar lëvizjet në shtëpi. Ju vjen në ndihmë edhe familjeve që kanë fëmije të vegjël, dhe lënë dado për t’i mbajtur. Kështu mamatë kontrollojnë fëmijën dhe dadon njëkohësisht.
kamer sigurie

Zile Dere Inteligjente

Ofron mundësinë e komunikimit me kamera dhe zë.
zile

Sensor Gazi

Ky element aktivizon menjëherë alarmin në rast detektimi gazi dhe është i përshtatshëm për personat që përdorin gazin për gatim apo ngrohje.
gas sensor

Modul dritash

Ky modul vendoset brenda çelësit të dritave pa qenë e nevojshme t’a ndërroni atë.
smart switch

Paketat

PAKETA BASIC

 • Kondicionim+TV
 • Çelës dritash
 • Prizë smart

PAKETA BASIC

 • Kondicionim+TV
 • Prizë smart
 • Çelës dritash
 • Sensor lagështie
 • Kamera Wireless

PAKETA PRIME

 • Kondicionim+TV
 • Prizë smart
 • Çelës dritash
 • Sensor lagështie
 • Kamera Wireless
 • Sensor zjarri
 • Senzor gazi
 • Zile dere

Për çdo parapagim përfitoni extra zbritje deri në 18%

PAKETA ÇMIMI NË OFERTË PËR PARAPAGIM 4 MUJOR ÇMIMI NË OFERTË PËR PARAPAGIM 9 MUJOR ÇMIMI NË OFERTË PËR PARAPAGIM 12 MUJOR
Basic 315 lekë 299 lekë 279 lekë
Plus 623 lekë 590 lekë 549 lekë
Prime 1140 lekë 1079 lekë 1005 lekë

Për të parë më tepër rreth politikave të privatësisë klikoni këtu.

Shërbimi Tring Smart Home ofrohet dhe për klientët me operatorë jo Tring. Për më shumë informacione vizitoni pikat tona të shitjes ose telefononi në 044 800 000.