Me Tring, biznesi yt është një tjetër histori suksesi

KEMI PROGRAMIN Më Të MIRë

Na kontakto tani në numrin

044 800 008

Zgjidh ofertën më të përshtatshme:

 • Deri në 120 kanale
 • Dekoder Tokësor DVB-T2, Satelitor DVB-S2, IPTV, Mini HeadEnd
 • Uefa Champions League e përfshirë
 • Paketa sportive e përfshirë

Na kontakto tani në numrin

044 800 008

Aktivizo platformën e duhur në hotelin tënd


Të ftuarit tuaj mund të shijojnë deri në 120 kanale Tring, Kombëtare dhe të huaja në një paketë të vetme. Kanalet Tring transmetojnë programacion për të gjithë grupmoshat duke nisur nga filmat vizatiomorë dhe programet edukative të fëmijëve e deri tek programet, dokumentarët, filmat dhe serialet për të rritur. Falë standarteve më të larta të teknologjisë së dekoderave Tring, këto programe dhe kanale vijnë pranë hotelit tuaj me cilësinë më të lartë të zërit dhe të figurës duke bërë mikëpritjen tuaj edhe më speciale.

Aktivizo Tring në hotelin tënd

Sill në strukturën tënde të hotelerisë fjalën e fundit të teknologjisë televizive

Sistem qëndror

 • Më e mira e programacionit Tring
 • Zgjidhni vet numrin e kanaleve që dëshironi
 • Instalim përmes rrjetit televiziv ekzistues

Dekoder në dhomë

 • Cilësia më maksimale e transmetimit Tring
 • Programacioni më i zgjedhur
 • Deri në 120 kanale
 • Sistem i personalizuar me dekoder në dhomë.

Me Tring në hotelin tënd, holli s'është kurrë vetëm!

Tring është argëtimi ideal për ambientet e përbashkëta si zona bar, salla e ngrënies, e lojrave, palestra, zona SPA dhe hapësirat dedikuar aktiviteteve krijuese.

Pyetjet më të shpeshta

Ke pyetje? Mos hezito! Tring i ka të gjitha përgjigjet.

Të gjithë strukturave të hotelerive që dëshirojnë të transmetojnë programet e Tring në dhomat e hoteleve të tyre. Me Tring ju ofrojmë paketa gjithëpërfshirëse në të gjithë biznesin tuaj në varësi të numrit të dhomave që ju dispononi.

 • 10 - 15 Dhoma
 • 16 - 30 Dhoma
 • 31 - 45 Dhoma
 • 46 - 140 Dhoma

Gjithashtu ofertat dhe shërbimin tonë mund ta aktivizoni jo vetëm në dhomat por dhe në zonat e përbashkëta si sallonet, baret, salla e ngrënies apo zonat e aktiviteteve.

Patjetër që Po! Ju mund ta bëni tuajën dhe në rast se biznesi juaj është sezonal.

Për të gjithë produktet e shërbimit Tring 2 Hotel nevojitet një instalim i parabolës ose antenës tokësore.

Ju ofrojme asistencë teknike dhe të dedikuar nga stafi jonë i cili do ju përcaktojë me saktësi cila është zgjidhja e duhur për strukturën tuaj.

Vetëm Tring ju vë në dispozicion një skuadër profesionistësh të specializuar të cilën mund ta telefononi apo shkruani çdo ditë të javës.

Ju ofrojmë asistencë teknike, komerciale, konsultime administrative dhe çdo gjë që ju nevojitet. Na telefononi në +355 44 800 008 ose na shkruani në Whatsapp/ Viber + 355 69 40 38 000 dhe e-mail në info@tring.tv

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online