FILMA

9

KANALE EKSKLUZIVE TRING

50

FILMA TË RINJ/NË MUAJ

600

FILMA TË RINJ/VIT

+1

FILM PREMIERË ÇDO MBRËMJE

Katalogu më i pasur i filmave drejtpërdrejt nga sallat e kinemasë, blockbusters, produksionet më të suksesshme botërore, filmat e vlerësuar me
çmime, klasikët e pakohë, për një eksperiencë kinematografike unike. Drama, komedi, familje, biografi të shumëpërfolura, aksion-adrenalinë,
fantazi, fantashkencë apo superheronj, të gjitha në një maratonë premierash në çdo zhanër, për çdo shikues, individ apo familje.

AKSION, THRILLER, HORROR

Salla juaj e kinemasë Çdo ditë një aventurë botërore përtej çdo kufiri.
Dedikuar atyrë që guxojnë, atyre që ndjekin pasionet e tyre.

DRITARJA E VETME E PREMIERAVE ABSOLUTE

Yjët e ekranit të madh janë çdo mbrëmje me ju.
Ata do t’ju mahnisin e do ju dhurojnë emocione të papërshkrueshme.

VERA JUAJ PERFEKTE PËRPARA EKRANIT TË TELEVIZORIT

Histori dashurie, vende mahnitëse, aktorë të përzgjedhur.
60 ditë pushime me prodhimet më të bukura kinematografike

ZGJONI KURESHTJEN ZHVILLONI IMAGJINATËN

Shkëputuni nga realiteti dhe kapërceni çdo kufi.
Kjo është streha e fantazisë dhe misterit.

ATY KU SHFAQET DASHURIA ËSHTË JETA

Emocioni në të gjitha dimensionet e tij.
Dedikuar familjes, shoqërisë dhe ndjenjave universal

URA LIDHËSE E SË SHKUARËS DHE SË ARDHMES

Aty ku flitet vetëm shqip nëpërmjet filmave dhe dokumentarëve që nga
viti 1953 e deri sot.