PLATFORMA TOKËSORE

Tejkaloni limitet Zbuloni horizonte të reja dhe prekni një botë të re

Tring mbulon me sinjal DVB-T2 pjesen me te madhe te qyteteve te Shqiperise.
Nepermjet dekoderit Tring tokesor mund te ndiqni deri ne 60 kanale me cilesine me te larte te figures dhe audios
ne formatin SD dhe HD.
Ne ekranin e te gjitha familjeve vjen programacioni i larmishem, eventet ekskluzive te sportit
si Euro 2024, Uefa Champions League, Seria A, NBA , MOTO GP

•30 Kanale Tring për të gjithë familjen.
•45 Kanale Kombëtare falas.
• Premiera cdo muaj në të gjithë kanalet Tring.

Shiko Kanalet

•35 Kanale Tring për të gjithë familjen.
•45 Kanale Kombëtare falas.
• Euro 2024, Uefa Champions League, Seria A, NBA, Moto GP, Coppa Italia, SuperCoppa Italia.

Shiko Kanalet

MBULIMI

albania map

Shkoder

Shiko Frekuencën >

Pogradec

Shiko Frekuencën >

Durrës

Shiko Frekuencën >

Korçë, Bilisht

Shiko Frekuencën >

Krujë

Shiko Frekuencën >

Gjirokastër

Shiko Frekuencën >

Tiranë

Shiko Frekuencën >

Vlorë

Shiko Frekuencën >

Kavajë

Shiko Frekuencën >

Himarë

Shiko Frekuencën >

Elbasan

Shiko Frekuencën >

Kukës

Shiko Frekuencën >

Lushnje

Shiko Frekuencën >

Sarandë

Shiko Frekuencën >

Fier

Shiko Frekuencën >

Lezhë

Shiko Frekuencën >

Mallakastër

Shiko Frekuencën >

Berat, Kuçovë, Ura Vajgurore, Poliçan dhe fshatrat përreth tyre

Shiko Frekuencën >