FËMIJË

4

KANALE EKSKLUZIVE TRING

10

EPISODE TË REJA/DITË

5

TITUJ TË RINJ SERIALESH TË ANIMUAR/MUAJ

+50

FILMA TË ANIMUAR/VIT

Gjithmonë të vëmendshëm ndaj universit të fëmijëve, me një katalog që pasurohet dita-ditës, Tring është platforma që ofron përmbajtjen më
të larmishme ekskluzive për shikuesit më të dashuri në botë. Superheronj e princesha, klasikët e animacionit, premierat e fundit për fëmijë,
episode të dedikuara, personazhe mitikë që tashmë janë bërë shokët e tyre të ngushtë, prodhime origjinale argëtuese dhe edukative,
vogëlushët gjejnë në kanalet kushtuar atyre çelësin për në multiversin magjik plot aventura e histori të reja çdo ditë.