TRING internet

I SHPEJTË, I SIGURT, FENOMENAL!

WIFI që të bën të lirë.

Përjeto shpejtësinë më të lartë të internetit me Fibër Optike deri në 1GB dhe qëndro i lidhur në çdo moment.

TRING internet

I SHPEJTË, I SIGURT, FENOMENAL!

WIFI që të bën të lirë.

Përjeto shpejtësinë më të lartë të internetit me Fibër Optike deri në 100 Mbps dhe qëndro i lidhur në çdo moment.

FIBRA OPTIKE TRING

E SHPEJTË: Si asgjë tjetër më parë!

FIBRA OPTIKE TRING

E SHPEJTË: Si asgjë tjetër më parë!

Deri në 1GB

Fibra Tring - është fibra super e shpejtë e teknologjisë së fundit. Lundro pa limit dhe pa ndërprerje në rrjetin që i përshtatet nevojave të tua.

NJË EKSPERIENCË E RE

E thjeshtë dhe të kursen kohë.

NJË EKSPERIENCË E RE

E thjeshtë dhe të kursen kohë.

Oferta të qarta
dhe instalim i shpejtë.

Me internetin tonë, ju nuk ju duhet të mendoni asgjë.
Mendojmë ne për të gjitha

Skuadër e dedikuar përkrah teje.

Një skuadër ekspertësh që ju jep asistencë teknike dhezgjidhjen e çdo pyetjeje që ju mund të keni.

NJË LIDHJE E RE QË PËRKRAH PASIONET E TUA!

Fenomenale: Ashtu si dhe dëshirat e tua!

Me Internetin Tring, ti je gjithnjë në sinkron me teknologjinë.
Shkarko pa ndërprerje aplikacionet dhe përmbajtjet e preferuara në shumë pajisje,
pa humbur asgjë nga eksperienca e internetit të shpejtë.

NJË LIDHJE E RE QË PËRKRAH PASIONET E TUA!

Fenomenale: Ashtu si dhe dëshirat e tua!

Me Internetin Tring, ti je gjithnjë në sinkron me teknologjinë.
Shkarko pa ndërprerje aplikacionet dhe përmbajtjet e preferuara në shumë pajisje,
pa humbur asgjë nga eksperienca e internetit të shpejtë.

ZBULO RISITË MË TË FUNDIT NGA TRING

ZBULO RISITË
MË TË FUNDIT NGA TRING

Smart Home

Fuqi në pëllëmbë të dorës!

Aplikacioni dhe shërbimi që ofron zgjidhjen më të mire,
për një kontroll të plotë mbi pajisjet e shtëpisë suaj.

Zbulo më shumë >

Safe Internet

I sigurt do të thotë I qetë!

Ndërto barrierën tënde të sigurisë me filtrat inteligjentë
të shërbimt Safe Internet nga Tring.

Zbulo më shumë >

ZBULO OFERTAT

Zgjidh ofertën që të volit dhe përjeto shpejtësinë e Fibrës Tring.

INTERNET PROMO 200-50 MBPS

  • Shpejtësia:  50/25 mbps
  • Lundro, shkarko, ngarko dhe luaj pa limit, me shpejtësi maksimale, pa asnjë ndërprerje!
  • Internet me fibër optike
  • Modem WI-FI 6
Zbulo të gjithaOFERTAT

ADVANCED TV XL 300/70 MBPS

  • Shpejtësia:  300/70 mbps
  • Internet  me fibër optike
  • Argëtohu pa masë me platformën hibride OTT
  • 120 kanale Tring + kombëtare falas
  • UEFA Champions League, Seria A,NBA, MotoGP etj.
  • Modem WI-FI 6
Zbulo të gjithaOFERTAT

TRING TELEFONI

Telefononi pa limit duke filluar nga 0 lekë

Zbulo me shumë >