DOKUMENTARË

3

KANALE EKSKLUZIVE TRING

6

CIKLE PREMIERË DOKUMENTARË/MUAJ

25

DOKUMENTARË PREMIERË/MUAJ

+500

ORË KONTENT PREMIERË I DUBLUAR NË SHQIP

Më afër me planetin, historinë dhe teknologjinë! Me 3 kanale të dedikuara tematike kushtuar dokumentarëve dhe me një katalog që pasurohet
kohë pas kohe, Tring sjell një itinerar të jashtëzakonshëm të gjithin për t’u eksploruar. Gjithçka për gjithkënd, e gjithë audienca e kësaj gjinie do
të gjejë diçka për të parë në kontentin e larmishëm dhe shumëdimensional të përzgjedhur.