Për herë të parë në Shqipëri me një dekoder mund të shohësh

103 kanale të paketës Tring + të gjitha kanalet kombëtare

Revolucionarizo argëtimin tënd

dhe shijo kontentin në cilësi maksimale kudo dhe kurdo!

Shkarko tani aplikacionin TRING TV
dhe eksploro për 3 ditë FALAS programacionin e larmishëm në disa pajisje njëkohësisht!

SAMSUNG TV


SHKARKO APP

ANDROID TV & BOX


SHKARKO APP

iOS Tablet & Phone


SHKARKO APP

Android Tablet & Phone


SHKARKO APP

VOD

Mijra tituj, seriale, filma, dokumentarë dhe programet më të fundit me shërbimin VOD kurdo dhe kudo ti.

Catch-Up TV

Kthehu në kohë me shërbimin Catch-Up dhe shiko programacionin LIVE që ke humbur në një afat kohor një javor.
Ndalo, regjistro dhe mos humb asnjë event deri në 3 ditë.

Ndalo/ rifillo
ose regjistro

Merr kontrollin e televizorit. Ndalo programin dhe rifillo më vonë aty ku e ke lënë ose përdor shërbimin regjistro dhe ndiqe atë kur ke dëshirë.

Cilësia audiovizuale
më e mirë

Shih kontentin tënd të preferuar në cilësinë audiovizuale Hybrid, 4K, HDMI & DOLBY.

Profil i dedikuar

Krijo profile të dedikuara për çdo pjesëtar të familjes, të rritur dhe për fëmijë.

Kontrolli prindëror

Profili i dedikuar për fëmijët.
Mbro fëmijët me shërbimin e kontrollit prindëror në LIVE TV dhe VOD.
Filtro dhe përzgjidh programacionin e duhur për fëmijët tuaj.

TRING IPTV BOX + APPS

VOD | TV Guide + Recording

Multiscreen | PPV | Applications


Mëso më shumë >

TV & SMARTPHONE APPS

7 DAY FREE TRIAL | VOD | TV Guide + Recording

Multiscreen | PPV | Applications


Mëso më shumë >

Regjistrohu dhe abonohu menjëherë duke kontaktuar në:Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online