LIFESTYLE

4

KANALE EKSKLUZIVE TRING

+15

PROGRAME ME SERI/MUAJ

+10

DOKUMENTARË/KONCERTE TË RINJ/MUAJ

+2000

ORË KONTENT PREMIERË/VIT

E vetmja platformë në Shqipëri që sjell kanale ekskluzive kushtuar stilit të jetesës dhe artit, kanale të cilat janë shndërruar në emblema dhe pika
referimi për të gjithë atë pjesë të audiencës që i ndjek me aq pasion, pasi këto kanale kaq unike dhe origjinale, pasionin e tyre për të jetuarin me
shije dhe të bukurën, e kanë në fokusin e të gjithë përmbajtjes të përzgjedhur dhe programuar me shumë kujdes e përkushtim.