Mirë se erdhët tek Kujdesi për klientin

TELEVIZION

Platforma Tokësore

TELEVIZION

Platforma Tokësore

TELEVIZION

Platforma Tokësore

Të gjithë strukturave të hotelerive që dëshirojnë të transmetojnë programet e Tring në dhomat e hoteleve të tyre. Me Tring ju ofrojmë paketa gjithëpërfshirëse në të gjithë biznesin tuaj në varësi të numrit të dhomave që ju dispononi.

10 – 15 Dhoma
16 – 30 Dhoma
31 – 45 Dhoma
46 – 140 Dhoma

Gjithashtu ofertat dhe shërbimin tonë mund ta aktivizoni jo vetëm në dhomat por dhe në zonat e përbashkëta si sallonet, baret, salla e ngrënies apo zonat e aktiviteteve.

Patjetër që Po! Ju mund ta bëni tuajën dhe në rast se biznesi juaj është sezonal.

Për të gjithë produktet e shërbimit Tring 2 Hotel nevojitet një instalim i parabolës ose antenës tokësore.
Ju ofrojme asistencë teknike dhe te dedikuar nga stafi jonë i cili do ju përcaktojë me saktësi cila është zgjidhja e duhur për strukturën tuaj.

Vetëm Tring ju vë në dispozicion një skuadër profesionistësh të specializuar të cilën mund ta telefononi apo shkruani çdo ditë të javës.
Ju ofrojmë asistencë teknike, komerciale, konsultime administrative dhe çdo gjë që ju nevojitet. Na telefononi në +355 44 800 008 ose na shkruani në Whatsapp/ Viber + 355 69 40 38 000 dhe e-mail në info@tring.tv

GJITHÇKA MBI SHËRBIMIN TUAJ

Kontakt Internet

+355 44 800 000
+355 44 800 003
+355 44 800 001
info@tring.al
suport@tring.al

Kontakt Televizion

+355 44 800 008
+355 69 40 38 000
info@tring.tv
+355 69 40 38 000