Qëndro i sigurt online

me Tring Safe Internet

Siguria në internet, qoftë kjo siguri nga viruset dhe malware apo mbrojtje nga përmbajtjet e papërshtatshme, nuk ka qenë asnjëhere më prioritare sesa sot. Kjo është arsyeja pse si pjesë e vlerës së pakrahasueshme të paketave tona, Tring Safe Internet do t’ju mbajë të sigurt ju dhe familjen tuaj në internet.

safe1
safe2

Çfarë është Tring Safe Internet?

Falë Safe Internet ju mund të krijoni një account individual ku mund të përcaktoni vet filtrat që dëshironi të mbani dhe nga se do të ruheni.

Ky produkt risi është një network i sigurt për të mbrojtur përdoruesat kundrejt anës së “errët” të internetit. Ai optimizon performancën dhe sigurinë e tij.

Tring Safe Internet është konceptuar posaçërisht për të ndihmuar në krijimin e një bote viruale më të sigurt për të gjithë familjen tuaj dhe ofron veçoritë e mëposhtme:

Mbrojtje nga Malware

dhe Mbrojtje Botnet

Përfshin mbrojtje të përparuar, e cila ndihmon për t’u mbrojtur kundër sulmeve të padëshiruara, të tilla si viruse, phishing ose nga faqet me malware.

Kontrollet Prindërore në saj

të Filtrimit të përmbajtjes

Këto filtra ju ndihmojnë në mbrojtjen e fëmijëve dhe të rinjve nga përmbajtja për të rritur. Ato filtrojnë rezultatet e motorëve të kërkimit në mënyrë që ju të ndjeheni më të sigurt duke i lejuar fëmijët tuaj të lundrojnë në internet.

Zbatimi dhe Mbështetja

me Kosto Zero

Blerja e këtij shërbimi nga Tring do të thotë që ju nuk keni pse të blini ndonjë pajisje ose të instalojni softuer shtesë në kompjuterin tuaj. E vetmja gjë që duhet të bëni është të regjistroheni në shërbimin tonë të Internetit të Sigurt, të vendosni shërbimin, të specifikoni vetë cilësimet tuaja të filtrimit përmes ndërfaqes së internetit dhe të shijoni një navigim të sigurt në internet!

Internet i Besueshëm dhe i Shpejtë

Klientit tonë nuk i duhet të merret me vonesa dhe pritje gjatë lundrimit pasi Tring ka siguruar një hyrje të shpejtë dhe të besueshme në çdo lidhje.

safe3.2

INTERNET
SAFE INTERNET

Shpejtësia

12 Mbps

30 Mbps

50 Mbps

100 Mbps

Çmimi

1,540 lekë

1,710 lekë

2,090 lekë

2,720 lekë

INTERNET
IPTV 70 KANALE
SAFE INTERNET

Shpejtësia

12 Mbps

30 Mbps

50 Mbps

Çmimi

1,910 lekë

1,990 lekë

2,360 lekë

INTERNET
IPTV 120 KANALE
SAFE INTERNET

Shpejtësia

12 Mbps

30 Mbps

50 Mbps

100 Mbps

Çmimi

2,160 lekë

2,340 lekë

2,710 lekë

3,690 lekë

Në rastin se dëshironi të përfitoni këtë shërbim Extra si një paketë më vete, Çmimi Internet Safe e pavarur është 350 lekë.
*Për çdo parapagim përfitoni deri në 25% zbritje