PLOTI

Në një zonë piktoreske të Detit të Zi, ka lindur një histori e bukur dashurie. Ali dhe Zejnep janë të gatshëm të përballen me gjithkënd, përfshirë edhe familjet e tyre, për të ruajtur të paprekur ndjenjën që i bashkon. Sepse edhe dielli shkëlqen më i fortë pas një stuhie…

E HËNË – E PREMTE : 17:45
Programacioni Total
EPISODET
Episodi 1
Episodi 1
Aliu dhe Zejnepja e duan shumë njëri-tjetrin dhe presin...
Zbulo me shumë>
Episodi 2
Episodi 2
Aliu dhe Zejnepi shkojnë në qytet të blejnë unazat e...
Zbulo me shumë>
Episodi 3
Episodi 3
Aliu dhe Zejnepi fejohen, por pasi ajo mëson se dasma do...
Zbulo me shumë>
Episodi 4
Episodi 4
Zejnepja e shpëton Aliun nga mbytja. Besimi shpallet hero...
Zbulo me shumë>
Episodi 5
Episodi 5
Hoxha mëson se kush i ka ngritur kurth Aliut dhe bashkë...
Zbulo me shumë>
Episodi 6
Episodi 6
Ndërkohë që Aliu dhe Zejnepja janë nisur të...
Zbulo me shumë>
< më pak
Episodi 7
Episodi 7
Fshatarët përpiqen të varrosin Hasanin, por ia mbathin...
Zbulo me shumë>
Episodi 8
Episodi 8
Familja e Zejnepes mëson që Dursuni ka borxh një shumë...
Zbulo me shumë>
Episodi 9
Episodi 9
Aliu dhe Zejnepja debatojnë për shkak të Ramazanit. ...
Zbulo me shumë>
Episodi 10
Episodi 10
Të gjithë mendojnë se Hasani ka humbur kujtesën....
Zbulo me shumë>
Episodi 11
Episodi 11
Melahati përfundon duke i bërë magji vetes dhe...
Zbulo me shumë>
Episodi 12
Episodi 12
Zija tenton të bëjë vetëvrasje nga ura, por kush do ta...
Zbulo me shumë>
Episodi 13
Episodi 13
Naz dhe miqtë e saj darkojnë në shtëpinë e Eminesë,...
Zbulo me shumë>
Episodi 14
Episodi 14
Tamara humb fëmijën dhe në këto ditë të vështira i...
Zbulo me shumë>
Episodi 15
Episodi 15
Aliu, Zejnepi, Nazi dhe të tjerët shkojnë të vizitojnë...
Zbulo me shumë>
Episodi 16
Episodi 16
Zejnepi kupton se Ramazani ka ndërprerë kontratën me...
Zbulo me shumë>
Episodi 17
Episodi 17
Tamara vendosë të ikë nga fshati dhe të shkojë në...
Zbulo me shumë>
Episodi 18
Episodi 18
Nazi i tregon të atit që ka rënë në dashuri me Aliun....
Zbulo me shumë>
Episodi 19
Episodi 19
Ismaili bastis me armë festën e synetllëkut të Ahmetit...
Zbulo me shumë>
Episodi 20
Episodi 20
Situata keqkuptohet kur Emineja gjen letrën e dashurisë...
Zbulo me shumë>
Episodi 21
Episodi 21
Besimi u kërkon Sakines dhe Hasanit dorën e Iklimës, a...
Zbulo me shumë>
< më pak
Të Gjithë Episodet
Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online