PLOTI

Kemali është një djalë që jeton në një lagje të varfër. Babai i tij, Hyseini është berber, ndërsa e ëma një shtëpiake. Nihani është një vajzë që vjen nga një familje e shtresës së lartë. Ata duan ta martojnë Nihanin me Emirin, një djalë ambicioz, i cili u vendos kushte mbi këtë martesë. Gjithçka do të ndryshojë kur Nihani dhe Kemali të bien në dashuri. Kësisoj fillon një luftë e heshtur mes Kemalit dhe Emirit për dashurinë e saj. Çfarë do të ndodhë pas një krimi të sajuar nga ana e Emirit?

E HËNË – E PREMTE : 17:50
Turkish Stories
Programacioni Total
AKTORËT
Burak Özçivit
Burak Özçivit
Neslihan Atagül
Neslihan Atagül
Kaan Urgancioglu
Kaan Urgancioglu
Kürsat Alniaçik
Kürsat Alniaçik
Melisa Aslı Pamuk
Melisa Aslı Pamuk
Zerrin Tekindor
Zerrin Tekindor
< më pak
EPISODET
Episodi 1-2-3
Episodi 1-2-3
Kemali, një djalë i varfër takon rastësisht në autobus...
Zbulo me shumë>
Episodi 4-5
Episodi 4-5
Kemali kthehet sërish në Stamboll me qëllimin e vetëm...
Zbulo me shumë>
Episodi 6-7
Episodi 6-7
Një festë e pazakontë organizohet për pesë vjetorin e...
Zbulo me shumë>
Episodi 8-9
Episodi 8-9
Zemërimi i Emirit nuk kursen as Ozanin. Kush do ta...
Zbulo me shumë>
Episodi 12-13
Episodi 12-13
Ndjenjat e tradhtojnë Nihanin duke e detyruar të thotë...
Zbulo me shumë>
Episodi 14-15
Episodi 14-15
Vildan i tregon Galipit se Emirin po e kërcënon dikush...
Zbulo me shumë>
< më pak
Episodi 16-17-18
Episodi 16-17-18
Cili është personi misterioz që i bën shantazh Emirit?...
Zbulo me shumë>
Episodi 19-20-21
Episodi 19-20-21
Lejla vendos t’i shpallë luftë së motrës, Vildanes...
Zbulo me shumë>
Episodi 22-23-24
Episodi 22-23-24
Dy të rinjtë diskutojnë për të shkuarën e tyre, por...
Zbulo me shumë>
Episodi 25-26-27
Episodi 25-26-27
Kemali ngatërron rrugën gjatë natës dhe përfundon në...
Zbulo me shumë>
Episodi 28-29-30
Episodi 28-29-30
Nihani i shkon në shtëpi Kemalit dhe i jep faqen e...
Zbulo me shumë>
Episodi 31-32-33
Episodi 31-32-33
Salihu i shkon në shtëpi Zejnepes për t’i kërkuar...
Zbulo me shumë>
Episodi 34-35-36
Episodi 34-35-36
Nihani pyet të atin për aksidentin dhe ai i tregon se...
Zbulo me shumë>
Episodi 37-38-39
Episodi 37-38-39
Nihani përpiqet të paralajmërojë Zejnepen se Emiri po e...
Zbulo me shumë>
Episodi 40-41-42
Episodi 40-41-42
Kemali e dëbon Nihanin nga spitali, meqë ajo vendos të...
Zbulo me shumë>
Episodi 43-44-45
Episodi 43-44-45
Në një rrëfim të ndjerë, Nihani i tregon Kemalit...
Zbulo me shumë>
Episodi 46-47-48
Episodi 46-47-48
Punimet në termocentral pezullohen me ndërhyrjen e...
Zbulo me shumë>
Episodi 49-50-51
Episodi 49-50-51
Emiri urdhëron Banunë të bëjë Tarëkun për vete....
Zbulo me shumë>
Episodi 52-53-54
Episodi 52-53-54
Asuja zbulon se xhaxhai i saj është sëmurë rëndë. Pas...
Zbulo me shumë>
 Episodi 55-56-57
Episodi 55-56-57
Zejnepja largohet nga shtëpia dhe Ozani përpiqet të...
Zbulo me shumë>
Episodi 58-59-60
Episodi 58-59-60
Shtëpia e Lejlës del në ankand. A do ta marrë ajo...
Zbulo me shumë>
Episodi 61-62-63
Episodi 61-62-63
Kemali vendos të hetojë rreth Tufanit dhe do të...
Zbulo me shumë>
Episodi 64-65-66
Episodi 64-65-66
Taneri ka rrëmbyer Nihanin, sepse Emiri i vrau gruan dhe e...
Zbulo me shumë>
Episodi 67-68-69
Episodi 67-68-69
Emiri zbulon se Tarëku dhe Banuja tanimë janë të...
Zbulo me shumë>
Episodi 70-71-72
Episodi 70-71-72
Kemali arrin të gjejë emrin e shërbyeses së mamasë së...
Zbulo me shumë>
Episodi 73-74-75
Episodi 73-74-75
Nihani shkon në shtëpinë e Karenit të kërkojë për...
Zbulo me shumë>
Episodi 76-77-78
Episodi 76-77-78
Edhe pse të gjithë përpiqen t’ia fshehin, Zejnepja ka...
Zbulo me shumë>
Episodi 79-80-81
Episodi 79-80-81
Asuja fajëson xhaxhanë që e dërgoi Kemalin në...
Zbulo me shumë>
Episodi 82-83-84
Episodi 82-83-84
Tufani më në fund arrin të takojë nënën e tij që e...
Zbulo me shumë>
Episodi 85-86-87
Episodi 85-86-87
Kemali ka realizuar gjithçka në fshehtësi, tani pret...
Zbulo me shumë>
Episodi 88-89-90
Episodi 88-89-90
Kemali dhe Nihani kalojnë disa çaste të bukura së...
Zbulo me shumë>
Episodi 91-92-93
Episodi 91-92-93
Kemali do të përpiqet të vrasë Emirin, por është...
Zbulo me shumë>
Episodi 94-95-96
Episodi 94-95-96
Kemali shikon nga jashtë dritares Nihanin dhe Emirin...
Zbulo me shumë>
Episodi 97-98-99
Episodi 97-98-99
Emiri dhe Nihani pësojnë një aksident të rëndë me...
Zbulo me shumë>
Episodi 100-101-102
Episodi 100-101-102
Nazili e njofton Hakiun se njerëzit e Emir Kozxhuogllusë...
Zbulo me shumë>
Episodi 103-104-105
Episodi 103-104-105
Nihani organizon evenimentin e saj në të cilin marrin...
Zbulo me shumë>
Episodi 106-107-108
Episodi 106-107-108
Banuja është shumë e frikësuar që Emiri do të...
Zbulo me shumë>
Episodi 109-110-111
Episodi 109-110-111
Në ceremoninë e fejesës së Kemalit dhe Asusë marrin...
Zbulo me shumë>
Episodi 112-113-114
Episodi 112-113-114
Kemali mëson nga mesazhet e fshira të Zejnepes se ajo ka...
Zbulo me shumë>
Episodi 115-116-117
Episodi 115-116-117
Emiri nuk do të jetë më si më parë pas plumbit që i...
Zbulo me shumë>
Episodi 118-119-120
Episodi 118-119-120
Emiri këmbëngul të mos ia kthejë më të bijën Nihanit...
Zbulo me shumë>
Episodi 121-122-123
Episodi 121-122-123
Emiri kërcënon Asunë për t’i marrë gjysmën e...
Zbulo me shumë>
Episodi 124-125-126
Episodi 124-125-126
Kemali zbulon se emri i vogëlushes është Deniz,...
Zbulo me shumë>
Episodi 127-128-129
Episodi 127-128-129
Kemali arrin të marrë fotografitë e Zejnepes me Emirin...
Zbulo me shumë>
Episodi 130-131-132
Episodi 130-131-132
Nihanit fton shumë njerëz në festën surprizë të...
Zbulo me shumë>
Episodi 133-134-135
Episodi 133-134-135
Nihani mëson se Ozani e ka telefonuar para se të vdiste....
Zbulo me shumë>
Episodi 136-137-138
Episodi 136-137-138
Nihani trembet kur nuk gjen bllokun e saj me mendimin se...
Zbulo me shumë>
Episodi 139 -140-141
Episodi 139 -140-141
Asuja zbulon sekretin se e kujt është vajza e Nihanit....
Zbulo me shumë>
Episodi 142-143-144
Episodi 142-143-144
Duke menduar se kishte rrëmbyer Reshatin, Kemali befasohet...
Zbulo me shumë>
Episodi 145-146-147
Episodi 145-146-147
Pas dyshimeve të shumta se ata janë lidhur sërish...
Zbulo me shumë>
Episodi 148-149-150
Episodi 148-149-150
Lejla dhe Ajhani gjejnë një dokument, i cili vërteton se...
Zbulo me shumë>
Episodi 151-152-153
Episodi 151-152-153
emali mbledh pjesëmarrësit e një tenderi që kompania e...
Zbulo me shumë>
Episodi 154-155-156
Episodi 154-155-156
Asuja vendos të bashkëpunojë me Emirin. Pasi ka krijuar...
Zbulo me shumë>
Episodi 157-158-159
Episodi 157-158-159
Emiri përgatit një kurth për të kuptuar se sa frikë ka...
Zbulo me shumë>
Episodi 160-161-162
Episodi 160-161-162
Zejnepja do t’i përgjërohet së ëmës të mos e...
Zbulo me shumë>
Episodi 163-164-165-166
Episodi 163-164-165-166
Nihani dhe Kemali do të debatojnë mbi fatin e vajzës së...
Zbulo me shumë>
Episodi 167-168-169
Episodi 167-168-169
Nihani zbulon gjithçka se si e përgjuar Emiri duke...
Zbulo me shumë>
Episodi 170-171-172
Episodi 170-171-172
Edhe pse të rrethuar nga forcat e policisë, Kemali dhe...
Zbulo me shumë>
Episodi 173-174-175
Episodi 173-174-175
Kemali dhe Emiri do të përballen me njëri tjetrin në...
Zbulo me shumë>
Episodi 176-177-178
Episodi 176-177-178
Nihani dhe Kemali nuk gjejnë personin apo përgjigjen që...
Zbulo me shumë>
Episodi 179-180-181
Episodi 179-180-181
E dëshpëruar, Zejnepja merr një vendim tragjik për...
Zbulo me shumë>
Episodi 182-183-184
Episodi 182-183-184
Më në fund, Nihani do të përballet me vrasësen e...
Zbulo me shumë>
Episodi 185-186-187
Episodi 185-186-187
E tronditur nga ajo që ka ndodhur, Nihani përpiqet t’i...
Zbulo me shumë>
Episodi 188-189-190
Episodi 188-189-190
Çfarë do të bëjë Tarëku pasi të shtjerë në dorë...
Zbulo me shumë>
Episodi 191-192-193
Episodi 191-192-193
Në shtëpinë e Kemalit vjen policia, e cila është...
Zbulo me shumë>
Episodi 194-195-196
Episodi 194-195-196
Pas përballjes fizike me Emirin, Kemalin do ta marrin në...
Zbulo me shumë>
Episodi197-198-199
Episodi197-198-199
Kemali dhe komisarja bëjnë çmos për të zbuluar nëse...
Zbulo me shumë>
Episodi 200-201-202
Episodi 200-201-202
Tarëku do të kërcënojë me armë Emirin, por a do ta...
Zbulo me shumë>
Episodi 203-204-205
Episodi 203-204-205
Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e...
Zbulo me shumë>
Episodi 206-207-208
Episodi 206-207-208
Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë...
Zbulo me shumë>
Episodi 209-210-211
Episodi 209-210-211
Gjykata merr vendimin për të dënuar me burg Galip...
Zbulo me shumë>
212-213-214
212-213-214
Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i...
Zbulo me shumë>
Episodi 215-216-217
Episodi 215-216-217
Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që do...
Zbulo me shumë>
Episodi 218-219-220
Episodi 218-219-220
Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë...
Zbulo me shumë>
Episodi 221-222-223
Episodi 221-222-223
Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do të...
Zbulo me shumë>
Episodi 224-225-226
Episodi 224-225-226
Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së...
Zbulo me shumë>
Episodi 227-228-229
Episodi 227-228-229
Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë...
Zbulo me shumë>
Episodi 230
Episodi 230
Të dashuruar prej vitesh, Kemali dhe Nihani vazhdojnë...
Zbulo me shumë>
< më pak
Të Gjithë Episodet
Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online