PRESS ROOM

Tring certifikohet nga “Friendly WIFI” mbi sigurinë e fëmijëve në internet

Në ditët e sotme, zhvillimi i internetit dhe rrjeteve sociale e kanë bërë botën më të vogël dhe çdo gjë më të prekshme. Ne përballemi përditë me informacione nga më të ndryshmet, të cilat dashur pa dashur herë janë të filtruara e herë jo, herë janë të besueshme dhe herë aspak. Fëmijët...
… Lexo më shumë

Tring njofton se ka nisur procesi i dixhitalizimit në Fier, Lushnje dhe Mallakastër

Vazhdon procesi i dixhitalizimit në të gjithë vendin. Pas qyteve si Durrës, Korçë, Pogradec, Bilisht, Elbasan, Berat dhe Krujë, Tring njofton se ka nisur procesi i dixhitalizimit në Fier, Lushnje dhe Mallakastër! Nxitoni të përfitoni nga oferta: Aparat tokësor nga 6,900 lekë në 3,390 lekë Dhuratë...
… Lexo më shumë

Eventin më të bukur futbollistik në mbarë botën do të vazhdoni ta ndiqni vetëm në Tring!

Në Shqipëri, që prej vitit 2015, Uefa Champions League lidhej menjëherë me emrin e platformës Tring. Për tre sezone, shikuesit kanë ndjekur në katër kanalet e dedikuar sportit, duelet emocionuese të skuadrës së tyre të zemrës. Me një transmetim maratonë, duke nisur që nga ora 20:00 me Studio Uefa,...
… Lexo më shumë

Tring nënshkruan marrëveshjen «Për përdorimin e sigurtë dhe të përgjegjshëm të rrjeteve dhe shërbimeve të komunikimeve elektronike në Shqipëri»

Tring është një nga gjashtë kompanitë në vend që premton internet të sigurt për përdoruesit e tij. Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Internetit të Sigurt, me datë 6 shkurt 2018, Tring nënshkroi marrëveshjen “Për përdorimin e sigurtë dhe të përgjegjshëm të rrjeteve dhe shërbimeve të...
… Lexo më shumë

Vlerësime për Tring: Jolly HD zgjidhet kanali më i mirë ndërsa «Studio UEFA» programi më i mirë i dedikuar sportit

MEDIA ALBANIA ka organizuar për të herë të katërt çmimet “Magjia e medias”. Gjatë këtij edicioni prej datës 28 Nëntor – 30 Dhjetor për 31 kategoritë janë numëruar mbi 300 mijë vota dhe mbrëmjen e 31 Dhjetorit janë shpallur fituesit. Vizion Plus dhe Tring janë shpallur fitues të çmimit “MAGJIA E...
… Lexo më shumë

Tring shpallet kompania e vitit

Platforma dixhitale Tring vlerësohet maksimalisht nga Dhoma e Tregtisë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve vjetore. Është vlerësuar si e para kompani që ka sjellë shërbimin IPTV në familjet shqiptare. E këtë çmim ia dedikon të gjithë abonentëve që besojnë dhe zgjedhin Tring. Këtë inovacion...
… Lexo më shumë

Mbyllet sinjali analog në Korçë, Pogradec dhe Bilisht; TV do të shihni vetëm në këtë mënyrë!

Tring njofton se procesi i digjitalizimit përfundon nesër në qytetet Korçë, Pogradec dhe Bilisht. Kjo do të thotë se mbyllet sinjali analog dhe bashkë me të, të gjitha kanalet e transmetuara në këtë sinjal. Sinjali digjital do të mundësojë cilësi më të lartë të transmetimit si në audio, ashtu edhe në...
… Lexo më shumë

Tring njofton se ka nisur procesi i digjitalizimit në Korçë, Pogradec, Bilisht!

Për të parë kanalet e platformës Tring dhe kanalet kombëtare free përfitoni nga oferta: Aparat tokësor DVB- T2 nga 6,900 lekë në 3,500 lekë. Dhuratë 1 muaj abonim në Platformën Tokësore. Luten të gjithë shikuesit në Korçë dhe rrethinat e saj që të drejtojnë antenat në drejtim të Malit Moravë...
… Lexo më shumë

Tring përfundon proçesin e dixhitalizimit në Berat

Platforma dixhitale Tring tani mbulon me sinjal HD qytetin e Beratit, Kuçovës, Urën Vajgurore, Poliçanin dhe fshatrat përreth tyre. Luten të gjithë teleshikuesit të drejtojne antenat e tyre ne drejtim të malit të Goricës. Tring transmeton programet e saj në kanalin 24 UHF, me frekuencë 498 MHZ. Të gjithë...
… Lexo më shumë

Tring njofton se po mbyllet Procesi i Dixhitalizimit të Transmetimeve Televizive – Përfitoni nga ofertat!

Tradicionalisht, shërbimet televizive në tokësor janë marrë nga Televizorë duke përdorur teknologjinë analoge. Megjithatë, televizioni dixhital tokësor (DTT) duke përdorur standardin DVB-T/T2 bën të mundur të ofroj të njëjtat shërbime TV dhe radio por në cilësi dixhitale. Çfarë është televizioni...
… Lexo më shumë