Udhëtim me shije

Linda Fishta, ekspertja e kuzhinës Living, udhëton në treva të pasura me tradita, natyrë dhe histori të rralla. Vlerat e jashtëzakonshme të Shqipërisë shërbehen përmes tryezës dhe gatimeve, të cilat përveç shijes, mbartin histori dhe shumë emocione.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online