Tring Stars

Tring Stars është një emision i formatit showbiz me informacione mbi yjet e televizionit. Në fokus aktorët dhe serialet turke, prodhimet më të fundit të të cilave i ndiqni në ekranin e Tring. Të rejat mbi jetën e tyre private, lajmet më të fundit, pamje nga xheshxhirimet, nga paparazët, por edhe të publikuara nga vetë ata. Gjithçka që doni të dini për idhujt e ekranit të vogël.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online