Trend Interiors

Të flasësh për mobilimin në ditët e sotmë nuk ka kufij. Tendencat dhe trendet sa vijnë e shtohen apo pasurohen me stile, pëlhura, mekanizma dhe materiale nga më të ndryshmet për të përmirësuar sa më shumë stilin e jetesës. Trend Interiors është program i duhur që i jep zgjidhje gjithë pikëpyetjeve që mund të keni. Një rrugëtim në mobileritë dhe sallonet më të mira në Tiranë për t’u njohur me tendencat më të reja të arredimit dhe këshilla nga më pikante nga arkitekti Luan Aliu.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online