The MAMs

The MAMs (Maratona e Muzikaleve Shqiptare), është një emision që i dedikohet muzikës. Çdo seri për 15 minuta, bëhet maratona e këngëve muzikale nga të rinjtë. Produksioni i platformës Tring, ku këngët janë krijime të reja, janë të bazuara në fabul dhe performancë. The MAMs, është një festë gjigante, e cila ka edhe fitues. Një hapësirë e munguar në ekranin shqiptar që mirëpret qindra fëmijë apo të rinj. E veçanta e këtij projekti është se këngëtarët e maratonës, falë talentit të tyre në këngë, mund të kenë shansin t’i bashkohen grupit të Sketch Comedy duke performuar si aktorë në mes tyre.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online