Surpriza SD

Pas momentit të parë kur mësojmë për ta, për të prekurit nga sindromi Dawn, mirëkuptimi dhe mbështetja për të arritur një jetë të barabartë, një marrëdhënie si gjithë të tjerat me dëshira dhe pasione për të jetuar. Një surprizë për ta është një emocion edhe për ne.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online