Stili im

“Stili Im” një emision që i dedikohet dizajnit funksional dhe estetik të shtëpive. Arkitektë, dizenjatorë të brendshëm, skenografë, piktorë, piktore, të apasionuar pas dekorimit të shtëpive, prezantojnë projektet dhe eksperiencën e tyre në këtë fushë. Këshilla dhe sugjerime mbi komfortin e një banese të ilustruar brenda ambienteve reale.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online