Si të mos shëndoshemi gjatë festave

Në periudhën e festave, shtëpitë tona janë të mbushura më shumë se kurdoherë me ushqime të shijshme të cilat nuk mund t’i rezistojmë dot. Në këtë emision ju sjellim disa truke, sugjerime, ushtrime sportive për të mos rënë në tundim dhe për të ruajtur linjat.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online