Shqipëria ime

Një cikël dokumentarësh turistikë për qytetet e Shqipërisë. Shqipëria e parë si kurrë më parë vjen ekskluzivisht në Tring duke sjellë mrekullitë e natyrës sonë, zakonet, historinë dhe, mbi të gjitha, bukuritë e pafundme të qyteteve shqiptare. Ky është një cikël që ka për qëllim promovimin e vlerave të kombit tonë brenda dhe jashtë atdheut.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online