Shopping Queens

Tring ka blerë ekskluzivisht të drejtat televizive për realizimin e formatit  hit, daily makeover  “Shopping Queens”  nga kompania  Global Agency, format ky i shitur në 13 vende të  botës. Tring TV  ka prodhuar versionin shqiptar të formatit, ku pesë femra me karaktere, moshë dhe profesione të ndryshme do të  konkurojnë njëra-tjetrën në zgjedhjen e një outfit-i, për një kohë dhe buxhet të caktuar.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online