Sfida imobiliare

“Sfida imobilare” është një emision dedikuar të gjithë atyre që kërkojnë të blejnë një pronë të re. Zhaklina dhe Luani në çdo puntatë i prezantojnë një blerësi alternativën e tyre. Ata kanë të gjithë informacionin e ofertave më të mira të tregut në të gjithë Shqipërinë dhe dinë se si mund të bëjnë një aset imobiliar sa më të shfrytëzueshëm. Rivaliteti i tyre e bën blerësin të kuptojë se cila është prona e duhur për të.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online