Receta për bebe

“Receta për bebe” është një emision gatimi i dedikuar për fëmijë nga 0-3 vjeç dhe u kushtohet të gjitha zonjave, në veçanti nënave. Fillimi i ushqimit për bebet është një proces i rëndësishëm dhe delikat. Ky emision sjell receta gatimi dhe këshilla të ndryshme. Në çdo episod dy receta të ndryshme.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online