Play

Play është një emision i cili përfshin grupmoshat nga 6-8 vjeç dhe ka si qëllim argëtimin por edhe edukimin nëpërmjet lojërave. Lojërat zhvillohen mes dy grupeve me nga 5 konkurrentë. Secila skuadër ka mundësi të shpalosë aftësitë fizike dhe inteligjente. Lojërat janë organizuar në mënyrë të tillë që të testohen aftësitë fizike dhe njohuritë e përgjithshme të fëmijëve, të shoqëruara nga interpretime në këngë dhe kërcim.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online