Plastelina magjike

Plastelina magjike është një emision që u dedikohet fëmijëve. Gjatë këtij emisioni edukativ dhe argëtues, fëmijët mësojnë bazat e teknikës, duke krijuar me plastelinë kafshë, objekte e gjithçka tjetër.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online