Një botë me përralla

Një botë me përralla është një emision i cili u dedikohet fëmijëve. Përrallat më të dashura për ta do t’u mësojnë se si të zhvillojnë imagjinatën, do t’u japin shpresë, plotësojnë ëndrra, mësojnë virtyte dhe krijojnë kujtime të paharrueshme. Të gjitha këto pasqyrohen në këtë program, të ilustruara nga vetë kukullat dhe dialogët dinamikë.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online