NBA

NBA Zone Show, emisioni i dedikuar për kampionatin elitar të basketbollit amerikan! Të gjitha momentet më të mira të javës, analiza e detajuar dhe statistikat përmblidhen çdo të hënë, në orën 20:00, në Tring Sport 2 HD. Nën moderimin e Hans Zuna, analiza në studio vjen nga dy  ish-basketbollistë dhe specialistë të këtij sporti, Henri Moja dhe Enea Andrea.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online