My Living

Programi “My Living“ është një emision me një kohëzgjatje prej 60 minutash. Në program shfaqet gjithçka që ka të bëjë me stilin dhe mënyrën e jetesës. Personazhe, miq të rinj dhe të vjetër, në një rrëfim para shikuesve, mbi pasionet, stilin, dëshirat dhe aktivitetet që ata kryejnë. Prezantuesit,  Brunilda Lahe dhe Arjon Muça, me elegancë dhe shije të hollë, kryejnë një udhëtim imagjinar, gjatë një ditë, duke takuar dhe zbuluar, zonja dhe zotërinj të apasionuar mbas traditës, artit, kulturës, sportit, veshjes, ushqimit, të resë dhe të vjetrës.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online