Mirëmëngjes!

“Mirëmëngjes” është një emision që u dedikohet fëmijëve. Çdo mëngjes në Tring Tring, bashkë me Enxhin, Blunë dhe nusepashkën personazhet më të dashura për fëmijët, dita nis me lojëra dhe këngë shumë të bukura.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online