Kuzhina e dhjetorit

Një emision gatimi i dedikuar ushqimit në ditët festive. Shefat e shtëpisë Living janë çdo ditë të pranishëm me idetë dhe recetat e tyre për t’ju inspiruar me pjata të ndryshme festive. Kuzhina shndërrohet në një laborator aromash, shijesh dhe pjatash elegante.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online