Krijo dhe Ndrysho me Olgën

Krijo me Olgën është një emision dedikuar artit të krijimit. Bashkë me Olgën mësojmë t’iu japim vlerë sendeve që mendojmë se janë të panevojshme, të krijojmë dhurata të ndryshme, të realizojmë paketime dhuratash, të dekorojmë shtëpinë me gjëra të thjeshta dhe të vogla.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online