Jetë e re

“Jetë e Re” është një format televiziv i konceptuar dhe realizuar në formën e një reality show në qendër të së cilit është bukuria dhe estetika. Falë përkujdesjes së një stafi mjekësor të specializuar, personazhi i përzgjedhur i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjikale në zonat ku është e nevojshme dhe më pas publiku ndjek hap pas hapi të gjithë procesin e rikuperimit. Realizimi i një ëndrre, përmbushja e një dëshire, përmirësimi i një imazhi, suporti i duhur për një jetë cilësore, janë gjithçka që zbulon ky  reality show.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online