Insta Food

“Insta Food”, një emision i dedikuar ushqimit, në çdo hap të recetës deri në çastin e fotos dhe postimin në Instagram. Të ftuara çdo episod food bloger-et më të ndjekura në Shqipëri.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online