Hojzat

Linda Fishta dhe Edi Gogu, dy mikeshat e dashura të Living, vijnë së bashku për të sjellë një emision, recetat e të cilit kanë në bazë mjaltin. Në çdo puntatë, ka receta të reja, me shije dhe të shëndetshme nga dy bletët punëtore!

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online