Grand Hotel 2XL

Me pjesëmarrjen e aktorëve Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Eglein Laknori, Erblin Bajko, Esmeralda Metka, Ina Gjonçaj si edhe prurjeve të reja të talentuara që i japin më shumë ritëm e ngjyra humori këtij formati, “Grand Hotel 2xl” është një vendtakim i karaktereve, personazheve, historive dhe ngjarjeve. Në këtë hotel me një staf të “ҫmendur” do ndodhë gjithҫka falë situatave komike që vijnë natyrshëm kur në hotel punojnë “profesionistë” si aktorët tanë‎. Grand Hotel 2xl vjen si një përzierje e komedisë së situatës dhe sketcheve të xhiruara. Në këtë show televiziv ka elemente që sjellin gjithë spektrin e gjerë të personazheve që gjejmë në përditshmërinë tonë sepse në hotelin tonë vijnë shqiptarë nga të gjitha trojet!

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online