Fest me Olgën

Tring sjell në shtëpitë tuaja atmosferën e mrekullueshmë të festave. Një emision që i dedikohet dekorimit me materiale të riciklueshme, të krijimit nga natyra dhe frymëzimit nga magjia e fundvitit. Ide për paketimin e dhuratave, dekorimin e bredhit të Krishtlindjes, shtrimin e tavolinës për natën e Vitit të ri, etj…

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online