Extra Time World Cup

Në kuadër të Kupës së Botës 2018 vjen në ekran emisioni sportiv ‘’Extra Time, World Cup 2018’’. I gjithë kompeticioni sportiv pasqyrohet nëpërmjet 10 emisioneve gjithësej. Me një panel të përbërë nga 4 të ftuar: specialistë futbolli dhe gjykimi si dhe të ftuar nga bota e spektaklit, humorit, televizionit, apo edhe politikës. Programi realizohet në formë spektakli, ku pasqyrohen golat e ndeshjeve të luajtura dhe përgatiten materiale të ndryshme si kuriozitete, momente të diskutueshme etj…

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online