Cotto e Mangiato

“Cotto e mangiato” është një emision dedikuar gatimit. Chef Alessandro Gianpietro është gati të përgatisë receta të reja, të thjeshta dhe të shijshme . Një mënyrë efikase për të ngrënë shëndetshëm dhe pa shpenzuar shumë.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online