Aventurat e Jul Dedës

Një mundësi për t’u arratisur nga qyteti në zbulim të emocioneve të reja. Mundësitë janë të shumta dhe në çdo episod Juli ndërmerr misione “të guximshme”. Dhe për t’i përmbushur i duhet ndihma e banorëve të zonës. Shumë aktivitet, plot njohje me njerëz të rinj dhe shumë humor në disa aventura vere si ato të librave. Aventurat e komedianit Julian Deda shkojnë në ambiente natyrore dhe shoqërore nga më të ndryshmet dhe më paradoksalet.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online