Apartamenti 2XL

Apartamenti 2XL – një format origjinal, një komedi e bazuar në situata të improvizuara, e para në historinë e televizioneve shqiptarë. Çdo episod ka një kohëzgjatje rreth 90 minuta. Mënyra e veçantë e funksionimit të këtij spektakli si dhe talentit të padiskutuar të aktorëve bëri që ky spektakël të pëlqehej dhe të kishte një audience të padiskutueshme që në fillimet e tij. Spektakli i humorit zhvillohet në një sallë teatri të përshtatur dhe arreduar si një ambient shtëpie. Gjithçka ndodh në shtëpinë ku do bashkëjetojnë aktorët. Një format televiziv ku aktorët nuk kanë skripte apo një skenar të parashkruar, e vetmja gjë që ata njohin mirë është pikënisja e historisë dhe gjithçka vjen më pas është improvizim nga ana e tyre.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online