Albanian Designers Competition

“Albanian Designers Competition” është një reality show në kërkim të një stilisti të ri, i cili do të jetë një emër i rëndësishëm për modën shqiptare. Ky kompeticion është një platformë reale, ku krijues të rinj të fushën e modës, garojnë përmes sfidave të produksionit duke sjellë krijimet e tyre autentike. Rrugëtimi i ADC përfshin 10 konkurrentë, të cilët krijojnë një veshje në javë (çdo javë ka një eleminim), tre finalistë të cilët do të sjellin koleksionin e tyre dhe një fitues.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online