3-shat

Bora Zemani, Romeo dhe Donald Veshaj sjellin temat e përditshme, gjithmonë nëpërmjet humorit. Rubrika të ndryshme dhe një i ftuar special, i cili rrëfen gjithçka për jetën e tij personale dhe profesionale.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online