Unë gatuaj“Unë gatuaj” është një emision dedikuar femijëve, ku ata jo vetëm argëtohen, por mësojnë si gatuhet një recetë apo një tjetër, teksa së bashku me këngëtaren dhe artisten e famshme, Orgesa Zaimi, përveshin mëngët dhe bëhen gati gjithë kureshtje, për të mësuar përmes argëtimit. E ku ka më bukur?!

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online