10 vjet më i ri në 10 ditë

“10 vjet më i ri” është një emision dedikuar bukurisë dhe rinisë. Kush nuk do të donte të dukej më i ri? Të gjithë do të donim, por akoma më i mrekullueshëm do të ishte fakti që do të dukeshim 10 vjet më të rinj dhe kjo në vetëm 10 ditë. I moderuar nga Orinda Huta, ky emision është si një jehonë për ta dashur veten edhe më shumë.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online