10 Për Garderobën Tuaj

“10 must për garderobën tuaj” është një program që u drejtohet të gjitha vajzave dhe zonjave që duan të jenë me stil dhe në modë, pavarësisht se nuk kanë mundësi të rinovojnë garderobën çdo sezon. Përmes ekspertëve, personazheve të njohur, këshillave dhe informacioneve, ky emision bën që garderoba të mos dalë kurrë nga moda, mjaftojnë 10 elementët e domosdoshëm brenda saj.

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online